Ekonomsko poslovna cona
DJI 0088 wpcf 400x400

IZGRADNJA EKONOMSKO POSLOVNE CONE ŠALOVCI

Namen projekta izgradnje ekonomsko poslovne cone Šalovci je zagotoviti pogoje za razvoj tistih podjetij, ki potrebujejo nove razvojno-poslovne infrastrukturne (logistične) kapacitete, ki beležijo rast, pa jim njihovi obstoječi prostori to rast prej onemogočajo kot podpirajo, ki krepijo verigo vrednosti na svojem področju ter prinašajo nova delovna mesta v lokalno okolje.

Občina Šalovci s tem projektom nudi še dodatno podporo razvoju obstoječih malih in srednje velikih podjetij (t. i. MSP-ji), spodbuja inovativna start-up podjetja ter jim omogoča gospodarsko oz. poslovno rast in razvoj. V prihodnje želi Občina Šalovci smiselno povezovati nove vlagatelje z lokalnim oz. regionalnim podjetniškim okoljem, z nosilci znanja in razvoja ter jim posredno zagotavljati spodbudno poslovno okolje in infrastrukturne pogoje za širitev njihovih aktivnosti.

Gradbena dela za izgradnjo ekonomsko poslovne cone v Šalovcih so zaključena. Na območju poslovne cone je izgrajena tudi vsa komunalna infrastruktura – vodovodno in kanalizacijsko omrežje ter električno in širokopasovno omrežje. V poslovni coni je Občina Šalovci tri zemljišča že odmerila, ostala pa bodo odmerjena glede na potrebe posameznih zainteresiranih vlagateljev. 

Občina Šalovci je objavila javno zbiranje ponudb za prodajo nepremičnine v lasti občine v gospodarski coni Šalovci. Podrobnosti so objavljene v prilogi ter v zavihku Javni razpisi in objave, rok za oddajo ponudb je 24. 4. 2024 do 12.00.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na: 

T: 02 559 80 50
E: info@salovci.si

Fotogalerija

cona
cona 2
default

Anketa

Bi obiskovali tržnico lokalnih pridelkov in izdelkov v središču Šalovec?

View Results

Loading ... Loading ...

Koledar dogodkov

Prihajajoči dogodki

31
Avg
2024

Košček sreče

Objavljeno: 30 Maj 2024

Dan judovske kulture, na katerem bo letos osrednji gost fotograf Stojan Kerbler. …