Ekonomsko poslovna cona

IZGRADNJA EKONOMSKO POSLOVNE CONE ŠALOVCI

Namen projekta izgradnje ekonomsko poslovne cone Šalovci je zagotoviti pogoje za razvoj tistih podjetij, ki potrebujejo nove razvojno-poslovne infrastrukturne (logistične) kapacitete, ki beležijo rast, pa jim njihovi obstoječi prostori to rast prej onemogočajo kot podpirajo, ki krepijo verigo vrednosti na svojem področju ter prinašajo nova delovna mesta v lokalno okolje.

Občina Šalovci s tem projektom nudi še dodatno podporo razvoju obstoječih malih in srednje velikih podjetij (t. i. MSP-ji), spodbuja inovativna start-up podjetja ter jim omogoča gospodarsko oz. poslovno rast in razvoj. V prihodnje želi Občina Šalovci smiselno povezovati nove vlagatelje z lokalnim oz. regionalnim podjetniškim okoljem, z nosilci znanja in razvoja ter jim posredno zagotavljati spodbudno poslovno okolje in infrastrukturne pogoje za širitev njihovih aktivnosti.

Gradbena dela za izgradnjo ekonomsko poslovne cone v Šalovcih so zaključena. Občina Šalovci je na spletni strani pod zavihkom Javni razpisi in objave objavila Javno zbiranje ponudb za prodajo nepremičnin v lasti Občine Šalovci – gospodarska cona Šalovci. Predmet prodaje je stavbno zemljišče v gospodarski coni Šalovci. Rok za oddajo ponudb je 1. 12. 2022 do 12.00.

Fotogalerija

Anketa

Kateri dogodki v občini vas najbolj pritegnejo?

View Results

Loading ... Loading ...

Koledar dogodkov

Prihajajoči dogodki

06
Feb
2023

Ob slovenskem kulturnem prazniku: V spomin Milanu Vincetiču

Objavljeno: 19 Jan 2023

Na prireditvi bomo predstavili dokumentarni film o Milanu Vincetiču Jaz sem mravljišče …

17
Feb
2023

ŠOA spominjajmo se 2023: spominska slovesnost ob mednarodnem dnevu spomina na žrtve holokavsta

Objavljeno: 19 Jan 2023

Leta šepetanj: Šalovci, 1941–1945 – usoda judovske družine Schönauer, spominska slovesnost, ki …