Virtualna panorama za večjo promocijo znamenitosti in turistične ponudbe v Občini Šalovci
virtualna panorama

Občina Šalovci je v sodelovanju z Zavodom za turizem, šport in kulturo Šalovci naročila izdelavo 360-stopinjske virtualne panorame. Prednost 360-stopinjske fotografije je, da udeleženca postavi v virtualni svet z možnostjo ogleda okolja na vse strani. Tako si obiskovalci naše občine lahko na spletni strani ogledajo naravne in kulturne znamenitosti s pomočjo 360-stopinjske virtualne panorame, s čimer si lahko slikoviteje predstavljajo kraje in znamenitosti, ki jih želijo obiskati in si jih ogledati. Na ta način so obiskovalcem omogočeni panoramski sprehodi med posameznimi lokacijami ter Google zemljevid s točkami in opisi lokacij.

360-stopinjsko virtualno panoramo si je mogoče ogledati na naslovni strani občinske spletne strani.

Občina Šalovci in Zavod za turizem, šport in kulturo Šalovci s 360-stopinjsko virtualno panoramo spodbujata razvoj turizma in želita prikazati občino kot privlačno destinacijo za turiste. Z razvojem turističnih produktov bomo v virtualno panoramo dodajali nove turistične točke in ponudnike.

V Občini Šalovci je bilo v letu 2022 po podatkih Statističnega urada RS 1.721 prihodov turistov, turistični ponudniki so ustvarili 5.097 nočitev, doba bivanja turistov pa je bila v povprečju skoraj 3 dni.

Vabljeni, da si ogledate 360-stopinjsko virtualno panoramo.

Anketa

Bi obiskovali tržnico lokalnih pridelkov in izdelkov v središču Šalovec?

View Results

Loading ... Loading ...

Koledar dogodkov

Prihajajoči dogodki

31
Avg
2024

Košček sreče

Objavljeno: 30 Maj 2024

Dan judovske kulture, na katerem bo letos osrednji gost fotograf Stojan Kerbler. …