V Občini Šalovci pričakujemo Slovensko Baklo

Občina Šalovci se z velikim veseljem pripravlja na sprejem Slovenske Bakle, ki bo potekal 26. aprila 2024, kot del nacionalnega projekta, ki združuje vse slovenske občine in spodbuja olimpijski duh. Ta dogodek je del širšega projekta Slovenska Bakla, ki potuje skozi Slovenijo, s ciljem širiti vrednote olimpizma in navdihovati enotnost.

Slovenska Bakla je simbol povezovanja in enotnosti, ki prek športa združuje ljudi po vsej Sloveniji. Projekt, ki ga organizira Olimpijski komite Slovenije skupaj z lokalnimi občinami, potuje po večini slovenskih občinah, da bi širil sporočilo o moči skupnosti in olimpijskih vrednot.

V Občino Šalovci bo Slovenska Bakla prišla v petek, 26. 4. 2024 ob 18:00 na prireditveni prostor Volčin v Šalovcih, z uradnim sprejemom, ki mu bo sledil štafetni tek okrog prireditvenega prostora Volčin. Baklo bodo nosili predstavniki občine, vrtca, šole in športnih društev v občini.

Vse prebivalce vabimo, da se pridružijo praznovanju in izkažejo podporo našim olimpijskim upom. Ta dogodek predstavlja edinstveno priložnost za skupno praznovanje olimpijskega duha in vrednot, ki nas združujejo.

Za več informacij o dogodku in celotnem projektu Slovenska Bakla obiščite https://pariz2024.olympic.si/slovenska-bakla  ali sledite objavam na družbenih omrežjih.

Ostanimo povezani skozi šport in skupnost. Pridružite se nam v častitljivem sprejemu Slovenske Bakle v Občino Šalovci!

Anketa

Bi obiskovali tržnico lokalnih pridelkov in izdelkov v središču Šalovec?

View Results

Loading ... Loading ...

Koledar dogodkov

Prihajajoči dogodki

26
Maj
2024

Vodenje po Poti cvetočih travnikov v Budincih

Objavljeno: 09 Maj 2024

Pot cvetočih travnikov v Budincih obiskovalce popelje med ene od najbolj vrstno …

28
Maj
2024

BREZPLAČNA DELAVNICA ZA DRUŠTVA: IZVAJANJE PRIDOBITNE DEJAVNOSTI – kaj vse je potrebno upoštevati?

Objavljeno: 17 Maj 2024

Končno je tu delavnica o področju, na katerem imate društva največ vprašanj …

30
Maj
2024

Knjižni bazar

Objavljeno: 23 Apr 2024

Vabljeni na knjižni bazar v Domanjševce!