Usposabljanje za Prve posredovalce 2023
zdms

V Zdravstvenem domu Murska Sobota bodo organizirali prvo izobraževanje in preverjanje znanja za vse, ki bi želeli postati »PRVI POSREDOVALCI«. Izobraževanje in preverjanje znanja bo potekalo v okviru 10 ur v naslednjem terminu: 19. 5. 2023 (od 15.00 do 20.00) in 20. 5. 2023 (od 8.00 do 13.00).

Z opravljenim izobraževanjem bo vsak posameznik, ki mora biti starejši od 16 let in bo uspešno opravil praktično in teoretično preverjanje znanja, vpisan v register prvih posredovalcev. Licenca, ki si jo bo sodelujoči pridobil, velja eno leto in jo bo potrebno vsako leto, z obnovitvenim tečajem ponovno potrditi. Po prispeli prijavi, bodo iz ZD Murska Sobota na vaš elektronski naslov posredovali »Priročnik za prve posredovalce«, s katerim se boste lahko na izobraževanje in preverjanje znanja že vnaprej pripravili.

Vsebina zahtevanega znanja, ki jo bodo udeleženci pridobili z izobraževanjem, je podrobneje opisana v Pravilniku o službi nujne medicinske pomoči (Uradni list RS, št. 81/2015) v prilogi 14.(https://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?sop=2015-01-3193)

Število sodelujočih na tečaju je omejeno, zato bodo za posamezni termin zbirali prijave do zapolnitve 20 sodelujočih. Vljudno Vas prosimo, da izpolnjeno prijavnico pošljete po pošti na naslov: Zdravstveni dom Murska Sobota, Grajska ulica 24, 9000 Murska Sobota. Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo tudi preko e-pošte: zdravstveni.dom@zd-ms.si.

Anketa

Bi obiskovali tržnico lokalnih pridelkov in izdelkov v središču Šalovec?

View Results

Loading ... Loading ...

Koledar dogodkov

Prihajajoči dogodki