Sprejem devetošolcev

Župan Občine Šalovci Iztok Fartek je danes, v četrtek, 22. junija 2023, ob koncu šolskega leta v TNC Peterlougu v Markovcih sprejel devetošolce Osnovne šole Šalovci. Ob tej priložnosti jim je podelil priročna darila.

V šolskem letu 2022/2023 je deveti razred končalo pet učenk in učencev. To so: Živa Nemec, Katarina Časar, Dan Svetec, Mitja Jakič in Jernej Slaviček, ki je zaključil šolanje z odliko.

Župan je učencem zaključnega razreda osnovne šole čestital in se jim obenem zahvalil za sodelovanje na različnih prireditvah v občini. Zaželel jim je uspešno izobraževanje tudi v bodoče in jih pozval, naj ne pozabijo na domači kraj, kjer bodo ob koncu šolanja mogoče lahko našli tudi sebi ustrezno zaposlitev. Občina si prizadeva za ustvarjanje ugodnih pogojev za nova delovna mesta. Prav tako daje poudarek na razvoju lokalne skupnosti, ki bo prijazna do mladih in mladih družin. Mlade spodbujajo z občinskimi nagradami za opravljene študijske obveznosti. Ob koncu srečanja je učencem zaželel prijetne počitnice.

Fotogalerija

Anketa

Bi obiskovali tržnico lokalnih pridelkov in izdelkov v središču Šalovec?

View Results

Loading ... Loading ...

Koledar dogodkov

Prihajajoči dogodki

21
Apr
2024

Pohod Krajinskega parka Goričko ob svetovnem dnevu Zemlje

Objavljeno: 11 Apr 2024

Nedelja, 21. april 2024, 10.00, zbiranje 9.30–10.00 Začetek pohoda bo v središču vasi (nasproti …

26
Apr
2024

Slovenska bakla v Šalovcih

Objavljeno: 29 Mar 2024

»Slovenska olimpijska bakla« bo med aprilom in julijem obiskala vse slovenske občine, …