Športno tekmovanje v Paeyballu v Dolencih

Z veseljem sporočamo, da je v naši čudoviti vasi potekalo drugo prvenstvo v igri Paeyball. Dogodek je bil izjemno uspešen in poln športnega vzdušja, ki je navdušil tako tekmovalce kot tudi gledalce. Na tekmovanju je nastopilo 32 izjemno talentiranih tekmovalcev, ki so se pomerili v vznemirljivih dvobojih. Vsi so pokazali izjemno spretnost, hitrost in taktično razmišljanje, kar je bilo navdušujoče za vse prisotne. Gledalci so bili priča izjemni igri in srčnemu tekmovanju, ki je še dodatno dvignilo atmosfero v dvobojih.

Veseli nas, da smo za udobje in dobro počutje tekmovalcev in gledalcev dobro poskrbeli. Na razpolago je bila široka ponudba osvežilnih pijač in okusnih prigrizkov, ki so poskrbeli za energijo in zadovoljstvo vseh prisotnih. Vrhunska organizacija je omogočila tekoč potek tekmovanja in hkrati poskrbela za prijetno vzdušje med vsemi udeleženci.

Po napeti tekmovalni fazi so bili najboljši tekmovalci nagrajeni s čudovitimi odličji. Zasluženo so prejeli priznanja za svoj trud, predanost in izjemne dosežke na igrišču. Njihove izjemne sposobnosti so navdihnile vse prisotne ter jim dale vzor in motivacijo za naprej.

V imenu organizacijske ekipe bi se radi zahvalili vsem sponzorjem, prostovoljcem in obiskovalcem, ki so s svojo podporo in sodelovanjem prispevali k uspehu tega dogodka. Brez vas ne bi bilo mogoče ustvariti tako čarobnega športnega doživetja.

Čestitke vsem tekmovalcem, ki so s svojim talentom in strastjo prispevali k izjemnosti tega tekmovanja v igri Paeyball. Upamo, da ste uživali v tem nepozabnem dogodku in da se boste z veseljem vrnili tudi na prihodnje športne prireditve v Dolencih. Hvala vsem za vašo podporo in navdušenje ter upamo, da se kmalu znova srečamo na naslednjem športnem dogodku v našem čudovitem kraju.

Organizacijska ekipa Športnega društva Paeyball v Dolencih

Anketa

Bi obiskovali tržnico lokalnih pridelkov in izdelkov v središču Šalovec?

View Results

Loading ... Loading ...

Koledar dogodkov

Prihajajoči dogodki

31
Avg
2024

Košček sreče

Objavljeno: 30 Maj 2024

Dan judovske kulture, na katerem bo letos osrednji gost fotograf Stojan Kerbler. …