Predaja donacije Lidl Občini Šalovci

V Evropskem tednu mobilnosti je predstavnik podjetja Lidl predal županu Občine Šalovci donacijo za sofinanciranje igral, ki jih bo Občina Šalovci postavila pri Turistično-nastanitvenem centru Peterloug v Markovcih. Občina je namreč bila uspešna na Lidlovem razpisu za sofinanciranje lokalnih infrastrukturnih projektov, ki spodbujajo in krepijo gibanje ter zdrav življenjski slog lokalnega prebivalstva. S pomočjo donacije bomo pri Peterlougu postavili otroško igrišče. V ta namen smo že postavili trampolin, v prihodnjih mesecih pa sledi še postavitev drugih igral. S tem bo območje postalo še bolj privlačno za prebivalce občine in druge obiskovalce, otroško igrišče pa bo družinam omogočilo aktivnejše in kakovostno preživljanje prostega časa.

»Izredno veseli smo prejete donacije Lidla Slovenija za naš projekt, s katerim bomo našim občankam in občanom, še posebej našim najmlajšim, omogočili še več aktivnosti v naravi ter jim tako zagotovili še kvalitetnejše preživljanje prostega časa. Še posebej zato, ker se zavedamo pomena gibanja in zdravega življenjskega sloga,« je povedal ob predaji donacije župan občine Šalovci Iztok Fartek.

Na sobotnem dogodku je obiskovalce, predvsem najmlajše, razveselila tudi Lidlova maskota Lipko, ki je delila sočna jabolka.

Fotogalerija

Anketa

Bi obiskovali tržnico lokalnih pridelkov in izdelkov v središču Šalovec?

View Results

Loading ... Loading ...

Koledar dogodkov

Prihajajoči dogodki

21
Apr
2024

Pohod Krajinskega parka Goričko ob svetovnem dnevu Zemlje

Objavljeno: 11 Apr 2024

Nedelja, 21. april 2024, 10.00, zbiranje 9.30–10.00 Začetek pohoda bo v središču vasi (nasproti …

26
Apr
2024

Slovenska bakla v Šalovcih

Objavljeno: 29 Mar 2024

»Slovenska olimpijska bakla« bo med aprilom in julijem obiskala vse slovenske občine, …