Mnenje o lokalnem informiranju javnosti – spletna anketa
53967 anketaslika2

Dnevno nas obkrožajo številne informacije o dogajanju v Sloveniji ali po svetu, pri tem pa kar malo pozabimo na zanimivo dogajanje v lokalnem okolju, saj tovrstne novice niso tako izpostavljene. Ste se že vprašali, v kolikšni meri dnevno prebirate novice o zanimivem dogajanju v naši občini? Kaj se je dogajalo v preteklih dneh in kaj se še bo odvijalo v prihodnje?

Pri MojaObčina.si si prizadevajo za celovito in enostavno informiranje v občini, pri čemer imate zelo pomembno vlogo prav vi, občani. V želji, da prepoznajo vaše potrebe glede informiranja in vam s tem pomagajo k boljši informiranosti, vas vabijo, da izpolnite kratko anketo o lokalni informiranosti javnosti, ki vam ne bo vzela več kot 5 minut časa. Z izpolnjeno anketo boste dragoceno prispevali k razvoju lokalne informiranosti o lokalnem dogajanju v vaši občini.

Skupaj lahko izboljšamo lokalno informiranost ter zagotovimo, da boste pravočasno obveščeni o vseh pomembnih dogodkih v občini. Vabimo vas, da anketo delite tudi med vaše bližnje in s tem prispevate k čim širšemu naboru mnenj, kar bo omogočalo izboljšanje lokalne informiranosti glede na želje vas, občanov.

Med vsemi sodelujočimi, ki boste rešili anketo in na koncu zaupali e-poštni naslov, boste sodelovali v nagradni igri za 128GB USB ključek ter Power Bank, ki vam bo omogočal, da prazna baterija ne bo več izgovor, da ne veste, kaj se dogaja v vaši občini.

Anketo lahko izpolnite do nedelje, 21. 5. 2023, in sicer na povezavi: https://www.1ka.si/a/67612

Skupaj gradimo največjo in najbolj informirano lokalno skupnost!

Anketa

Bi obiskovali tržnico lokalnih pridelkov in izdelkov v središču Šalovec?

View Results

Loading ... Loading ...

Koledar dogodkov

Prihajajoči dogodki

31
Avg
2024

Košček sreče

Objavljeno: 30 Maj 2024

Dan judovske kulture, na katerem bo letos osrednji gost fotograf Stojan Kerbler. …