ŠD Carioke Markovci
SC CARIOKE MARKOVCI

Športno društvo Markovci je bilo ustanovljeno na občnem zboru 1. decembra leta 1991, v register društev pa je bilo vpisano 6. februarja 1992.
Takrat je bila aktivna tudi ženska ekipa malega nogometa, članice so se imenovale Carioke. Tako moška kot ženska ekipa sta vsa leta dosegali številne uspehe, o čemer govorijo pokali, pod katerimi se šibijo police. Ženska ekipa je vztrajala vse do leta 1997, ko so prenehale delovati. Na izrednem občnem zboru 26. oktobra 1997 je bil sprejet sklep o spremembi in dopolnitvi statuta, saj se je športno društvo preimenovalo v ŠD Carioke Markovci. Sedež družbe pa je na naslovu Markovci 97a.
Leta 1998 je bila ustanovljena zveza klubom malega nogometa Goričko občin Šalovci in Gornji Petrovci. Vse od takrat uspešno sodelujemo v ligi in se udeležujemo tekem in turnirjev. Iz naših vrst prihajajo najboljši strelci in povezovalci igre v malem nogometu, na kar smo zelo ponosni. Sami organiziramo v glavnem le nogometne dogodke, občasno pa pomagamo kot
soorganizator drugemu društvu pri njihovih dogodkih. Ponosni smo, da se na naših tekmah gledalci dobro počutijo in radi pridejo navijat.
Z veseljem pripravimo prijateljsko nogometno tekmo in se potem po tekmi tudi zabavamo. Zavedamo se namreč, da je bistvo malega nogometa v rekreaciji in druženju.

Kontaktna oseba ŠD Carioke Markovci je predsednik kluba Milan Črnko.
Telefonska številka: 051 313 642
Elektronska pošta: crnko.milan@gmail.com

Anketa

Bi obiskovali tržnico lokalnih pridelkov in izdelkov v središču Šalovec?

View Results

Loading ... Loading ...

Koledar dogodkov

Prihajajoči dogodki