4. tabor gasilske mladine GZ Šalovci

Tabor je namenjen otrokom, starim od 6 do 16 let, ki bi radi aktivno začeli počitnice v družbi prijateljev in jih veseli gasilstvo ter takšna oblika pomoči ljudem v stiski. Ob koncu šolskega leta se prileže malce sprostitve, druženja s prijatelji, sklepanje novih prijateljstev ter sprejemanje novega znanja, ki je povrh vsega še koristno.

4. tabor gasilske mladine GZ Šalovci bo potekal pri Turistično nastanitvenem centru Peterloug v Markovci (bivša šola).

PRISPEVEK
Prispevek na otroka znaša 20,00 € in se plača ob prihodu otroka na tabor. V ceno so vključeni vsi obroki (zajtrk, kosilo, večerja, sadje, pijača, prenočišče). Otrok naj ima s sabo tudi kako žepnino za sladoled.

Kaj bomo počeli ?
Skozi celoten program bomo poskušali mladini prikazati čim več novih in zanimivih stvari. Poskrbljeno je tudi za gasilsko dogajanje in sicer od predstavitve gasilskih avtomobilov, zaščitne opreme gasilca, vezave vozlov, izvedbe gasilske orientacije, kviza. Zraven vsega tega pa bomo utrjevali stare in tkali nove prijateljske vezi. Šli se bomo tudi kopat v bližnje kopališče. Spoznali bomo tudi delo policistov in konec koncev še gasilcev, katerih namen ni samo gašenje, ampak ukrepanje ob različnih nesrečah.

Kdo bo skrbel za udeležence?
Za varnost udeležencev in njihovo dobro počutje bodo skrbeli društveni mentorji mladine in še dodatno ostali gasilci, ki bodo skrbeli za varovanje. Otroci bodo razdeljeni v skupine, glede na starost in izkušenost. Vsako skupino bo vodil mentor in so-mentor, ki bosta vedno na razpolago otrokom v primeru nejasnosti ali kakršnega koli vprašanja. Za hrano bo poskrbljeno z naše strani tako, da prav gotovo ne bodo lačni. Poskrbljeno bo tudi za pijačo (čaj, sok), ki je prav tako na voljo čez dan ter za prenočišče v TNC Peterloug.


Trajanje dogodka:

Začetek: 13/07/2023
Zaključek: 16/07/2023
Ura dogodka: 17:00

Kraj dogodka: TNC Peterloug v Markovcih

Organizator: GZ Šalovci

Spletna stran dogodka / organizatorja:

Dokumenti, priloge

Anketa

Bi obiskovali tržnico lokalnih pridelkov in izdelkov v središču Šalovec?

View Results

Loading ... Loading ...

Koledar dogodkov

Prihajajoči dogodki

31
Avg
2024

Košček sreče

Objavljeno: 30 Maj 2024

Dan judovske kulture, na katerem bo letos osrednji gost fotograf Stojan Kerbler. …