5-dnevni neformalni izobraževalni program

Ustanova lokalna razvojna fundacija za Pomurje vabi na 5-dnevni neformalni izobraževalni program za posameznike in različne organizacije na temo Izdelave učinkovite spletne komunikacije na družabnih omrežjih, spletnih straneh ter e-mail orodjih. 

Na delavnicah bo predstavljeno zakaj komunikacija pravilne vizije predstavlja prvi in najpomembnejši korak pri pridobivanju in motivaciji vaših strank ter kako jo implementirati v sodobne komunikacijske kanale.

Program je namenjen:

  • posameznikom oziroma najrazličnejšim organizacijam, ki se podajate ali razmišljate o podjetniški poti in ne veste kako začeti, kako se spopasti z razvojem produkta ter komunikacijo na spletu;
  • podjetnikom, ki se že na tej poti in želite privabiti nove stranke, obstoječe pa motivirati, da ostanejo zvesti vam s pomočjo svetovnega spleta.

Uvodno srečanje je planirano v torek, 22.3.2022, ob 15:30 uri. Termini preostalih srečanj pa bodo določeni na uvodnem srečanju. Srečanja se bodo izvajala v popoldanskem času, v učilnici Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, 9221 Martjanci.

V program se lahko vključite odrasli, prednostno starejši od 45 let, ki nimate statusa upokojenca, študenta ali dijaka. Udeležba na delavnicah je BREZPLAČNA.

Za udeležbo v programu so potrebne predhodne prijave na telefonsko številko (02) 538 13 54 (Kristjan) oziroma preko elektronske pošte kristjan@lrf-pomurje.si. Prijave zbiramo do ponedeljka, 21.3.2022, do 12:00 ure oziroma do zapolnitve prostih mest.

Vsi udeleženci bodo na uvodnem srečanju prejeli mapo z gradivi in USB ključ z vsebino predavanj.

Program in podrobnejše informacije o programu najdete na spletni strani LRF za Pomurje oziroma v priloženem vabilu.

Izdelava učinkovite spletne komunikacije_kv

Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno!

Anketa

Bi obiskovali tržnico lokalnih pridelkov in izdelkov v središču Šalovec?

View Results

Loading ... Loading ...

Koledar dogodkov

Prihajajoči dogodki

31
Avg
2024

Košček sreče

Objavljeno: 30 Maj 2024

Dan judovske kulture, na katerem bo letos osrednji gost fotograf Stojan Kerbler. …